Services

ORGANISATIONAL CHANGE

Het is waanzin elke dag hetzelfde te doen en toch betere resultaten te verwachten. Albert Einstein

Halen we alles uit wat erin zit?

Als organisatiecoaches helpen we je op weg naar het écht bereiken van je organisatie- of afdelingsdoelen. Of nog meer; door zoveel verbinding te bewerkstelligen dat ‘een tandje erbij’ vanzelfsprekend is. We leveren maatwerk; programma’s maken we in co-creatie met je organisatie.

We werken aan gedrag, strategie-verankering, klantgerichtheid of wat maar nodig is. Een vast prinicipe is dat we top-down én bottom-up werken.

Leiderschapsgedrag bepaalt het organisatiegedrag en het is heel belangrijk dat alle kennis die in het bedrijf aanwezig is wordt aangewend.We maken energie los, maken plannen en realiseren ons steeds dat het pad ontstaat door het te bewandelen. Wat we je toewensen, moedige veranderaar, is dat je je realiseert dat de verandering zich nooit zo gaat voltrekken als je je van tevoren had voorgesteld.

Voorbeelden van services: Gedragsprogramma’s, leiderschapsontwikkeling, klantgerichtheids ontwikkeling, strategie-uitrol, large scale interventions, toolkits voor managers om continu leren te bevorderen, intervisie, teamcoaching, inloopcoachcafé, dialoogsessies.

En wat hier niet staat, maken we voor je.

LEADERSHIP DEVELOPMENT

Be the change you wish to see in this world. Gandhi

Geef jij vorm aan je leven, of doen anderen dat voor je? Wat is jouw talent, jouw drive en hoe kun je je laten aanvullen door anderen?

Leiderschapsontwikkeling gaat over het ontwikkelen van zelfleiderschap en leiderschap ten opzichte van je team of organisatie.

Eerlijk durven kijken naar jezelf. In kwetsbaarheid zien wat het effect is dat je hebt op anderen. Durf jij je positie in het systeem in te nemen of neemt je ego het nog af en toe over en maak je je te groot, of juist te klein? In hoeverre heb je een gedragen visie en ben je in staat deze over te brengen op je team?

Leadership development voeren we uit in maatwerkprogramma’s en individuele coaching. Ook bieden we leiderschapsreizen aan op basis van open inschrijving of op maat gemaakt voor teams.

TEAMCOACHING

The strength of the team is each individual member. The strength of each member in the team.

Zijn wij een team of doen we maar alsof? Versterken we elkaar of halen we elkaar uit onze kracht? Werken we écht aan een gezamenlijk doel, zodat ik niet tevreden bent wanneer jij je milestones nog niet hebt bereikt?

Groepsdynamiek is te ontwikkelen. Dat vereist moed, openheid en volledig commitment aan elkaars ontwikkelproces. Wanneer we dit bereiken ervaren we flow en enorm veel energie!

In teamcoaching leren wij de individuele teamleden kijken naar talenten en teamrollen. Van henzelf en van elkaar. We maken je ervan bewust dat je de wereld niet ziet zoals die is, maar zoals jij bent. Dat is iets wat verrijkt. We leren het team echte verbinding aan te gaan door de schijnharmonie op te heffen en resultaten niet te snel ‘goed genoeg’ te vinden. Eerlijke, constructieve feedback te geven.

Want alleen dan kunnen we flow bereiken.