logo-920px

BUSINESS LIFE WORKS

De enige twee zekerheden die je hebt als je wordt geboren, zijn je hartslag tot je doodgaat en het feit dat alles blijft veranderen. Durf jij?

lef1 [barg.: moed] {ca. 1860} < jiddisch lew < hebreeuws lēbh [hart, moed]. 

Veranderen vraagt om LEF. Lef betekent ‘hart’ in het Jiddisch. Ook in het Engelse en Franse courage zit coeur verstopt. Hart dus. Vanuit het hart gaan we verbinding aan.Samen doelen bereiken gaat alleen als we ons verbinden met ons innerlijk ‘waarom’, met elkaar, met de doelen van de organisatie. Als ons dat lukt, bereiken we meer dan die doelen; we boren het volledige potentieel aan dat voor ons is weggelegd.

Connection Company vindt het een eer je in dit proces te ondersteunen.

iPhone6_QUOTE_WC-01

&

CONNECTED
SERVICES

iconmonstr-sound-wave-2-icon-256-3

ORGANISATIONAL CHANGE

Halen we alles uit wat erin zit?

Als organisatiecoaches helpen we je op weg naar het écht bereiken van je organisatie- of afdelingsdoelen. Of nog meer; door zoveel verbinding te bewerkstelligen dat ‘een tandje erbij’ vanzelfsprekend is. We leveren maatwerk; programma’s maken we in co-creatie met je organisatie.

Meer lezen?

iconmonstr-fingerprint-2-icon-256-2

LEADERSHIP DEVELOPMENT

Geef jij vorm aan je leven, of doen anderen dat voor je? Wat is jouw talent, jouw drive en hoe kun je je laten aanvullen door anderen?

Leiderschapsontwikkeling gaat over het ontwikkelen van zelfleiderschap en leiderschap ten opzichte van je team of organisatie.

Meer lezen?

iconmonstr-user-4-icon-256-4

TEAMCOACHING

Zijn wij een team of doen we maar alsof? Versterken we elkaar of halen we elkaar uit onze kracht? Vinden we elkaars doelstellingen belangrijk, of zijn we vooral bezig onszelf te profileren?

Groepsdynamiek is te ontwikkelen. Dat vereist moed, openheid en volledig commitment aan elkaars ontwikkelproces. Wanneer we dit bereiken ervaren we flow en enorm veel energie!

Meer lezen?

&

CLIENTS

 Op weg naar échte verbinding! Wij zijn TROTS op onze klanten!

KLANTENLOGO-01