ABOUT

MEEST GEVRAAGD

Mijn naam is Dorien Witte en ik ben de drijvende kracht achter Connection Company.

Ik heb 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven. Voordat ik in 2011 startte als ondernemer, vervulde ik diverse commerciële en managementposities bij onder meer KLM en T-Mobile. Vanuit die ervaring ondersteun ik individuen, teams en organisaties in het manifesteren van hun potentieel. Ik doe dit op ‘eigen wijze’: met uitgebreide kennis van verandermanagement- en trainingsmethodes kies ik samen met mijn business partners voor elke situatie de beste aanpak. Professioneel, verrassend en met warmte.

Dankzij het vertrouwen van mijn klanten en business partners kan ik mijn werk met passie en plezier uitoefenen.

Samen met mijn mede-connectoren ben ik in staat om organisaties, teams en individuen in contact te brengen met hun volledige potentieel en groei te bewerkstelligen.

Het is de vraag die ons ontwikkelt, dus blijf vragen stellen!

LEADERSHIP DEVELOPMENT
ORGANISATIONAL CHANGE MANAGEMENT
TEAMCOACHING

 

Mijn coachingstraject met Dorien was zeer prettig en constructief. Ik heb met haar een grote stap kunnen zetten in mijn leiderschapsontwikkeling. Dorien heeft me een aantal heel concrete handvatten meegegeven. Vooral gesprekstechnieken en een beter inzicht in groepsprocessen hebben mij erg geholpen en daar heb ik nog dagelijks profijt van!
Willem van Galen Last
Manager KLM | Leadership Development – individuele coaching
Dorien weet mensen te raken; zo blijven ze aangehaakt en veranderen ze echt. Nog nooit eerder heb ik een trainer gezien die zo uit het hart traint, zo in verbinding is met iedereen en zo oordeelvrij is. Ze laat zien dat leren & ontwikkelen leuk is! Met humor en zelfspot maakt ze lange dagen kort. Blij dat ik met haar werk!
Brechtje Fransen
Business Partner / Mapping Minds
Als ik aan Dorien als business partner denk, komt onmiddellijk naar boven dat haar kwetsbaarheid haar zo ontzettend in haar kracht zet. Dat is wat ik steeds weer registreer als ik haar aan het werk zie. Deze eigenschap in combinatie met haar snelheid, scherpte en lef zorgt ervoor dat ze echt beweging in onze organisatie weet te creëren.
Gerben Visser
Manager KLM | Opdrachtgever Organisational Change
Wat ik geweldig aan Dorien vind is de intense manier waarop zij aanwezig is en met iedereen verbinding maakt. Dat maak ik niet vaak mee en waardeer ik in haar.
Radboud Stuijt
Manager KLM | Deelnemer Leadership Development